X
تبلیغات
آشپزي و شیرینی پزی کیک، خوراک،سوپ و آش - کیک شطرنجی

 

کیک شطرنجی

 

مواد لازم:

تخم مرغ              6 عدد

آرد                     6 قاشق غذاخوری  سرپر

شکر                  6 قاشق غذاخوری سر خالی

وانیل                  نصف قاشق چایخوری

بکینگ پودر           1 قاشق چایخوری

گردو                   به مقداری که تمایل دارید

پودر کاکائو         1 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه:

طرز تهیه این کیک دقیقاً مانند کیک اسفنجی است که قبلاً آموزش داده ام فقط قبل از اینکه سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنیم باید مواد را دو قسمت کنیم و به یکی از آنها پودر کاکائو اضافه کنیم. سپس سفیده ها را نیز دو قسمت کرده و به هر کدام اضافه کرده و به صورت دورانی به هم می زنیم بعد کف قالب مورد نظر را کمی چرب کرده یا از کاغذ روغنی استفاده می کنیم.سپس به صورت یک در میان یک قاشق از مایه کاکائویی و یک قاشق از مایه ساده می ریزیم تا ظاهری مانند صفحه شطرنج پیدا کند.  

سپس قالب را به مدت 15 دقیقه در پنجره وسط فر با حرارت 150 درجه سانتیگراد قرار می دهیم. فر باید از 15 دقیقه قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم شده باشد. توجه کنید که کیک فقط باید بپزد و نباید 

روی آن طلایی شود.

 

 بعد از اینکه کیک پخت و سرد شد همانطور که در قسمت تهیه کیک خامه ای توضیح داده شد کیک را با خامه فرم گرفته و میوه یا شکلات تزئین می کنیم.

+ نوشته شده     توسط خاله شيكمو  |