X
تبلیغات
آشپزي و شیرینی پزی کیک، خوراک،سوپ و آش - لواشک خانگی
 

لواشک خانگی

مواد لازم:

میوه هایی از قبیل آلو ، سیب ، زرد آلو، هلو،آلبالو و زرشک

نمک                                        به ازای هر یک کیلو میوه ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

من روشی که میگم یک کم شاید آسونتر از روشهای قدیمی تر باشه. قبلاً میوه را در آفتاب قرار میدادند یا میجوشندند سپس هسته اش رو جدا می کردند. ولی شما از همون ابتدا میوه را از هسته جدا کنید میوه ها را می تونید تکی و یا با هم استفاده کنید. سیب برای زیاد کردن و افزایش حجم موادتون خیلی خوبه ولی به شرطی که با یک میوه ترش مثل آلبالو یا زرشک یا آلوی ترش استفاده بشه که مزه ترش و شیرین پیدا کنه وگرنه خیلی شیرین میشه.بعد از اینکه میوه ها را از هسته جدا کردید اونها رو داخل قابلمه ریخته و با یک لیوان آب و نمک بگذارید تا بپزه نیازی نیست پوست میوه ها رو بگیرید. بعد از اینکه میوه ها نرم شدند اونها رو داخل مخلوط کن بریزید و سپس کف سینی مورد نظرتون رو چرب کنید و اون رو با ضخامت ۱ سانتی متر داخل سینی بریزید. بعد هم یک آبکش با سوراخهای ریز رو به صورت وارونه روی اون قرار بدید که یک موقع حشره ای به داخلش نره و سینی رو در بالکن قرار بدید در این هوای گرم تابستون ۲ روزه آماده میشه.اگر بالکن هم نداشتید داخل اتاق بذارید فقط یک مقدار زمانش طولانی تر میشه. با این روش حداقل میدونید چیزی که دارید میخورید و به بچه تون میدید از چی درست شده. نوش جونتون

+ نوشته شده     توسط خاله شيكمو  |